Bayındır Hak Ettiği Hizmete Başkan Demirezen İle Kavuşacak

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Bayındır Belediye Başkanı seçilen Uğur Demirezen İlçe seçim kurulundan mazbatasını aldı. Demirezen’e AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

Gönül belediyeciliğini tüm İzmir’e anlatacağız
Bayındır Belediye binası önünde toplanan kalabalığa hitap eden Başkan Uğur Demirezen Bayındır hizmet istiyor. Hemşehrilerimiz en güzelini hak ediyor. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımıza başlayacağız dedi ve sözlerine şöyle devam etti ‘‘ İlçemizin çehreni değiştirebilmek için açıkladığımız projelerimiz var. 52 proje tanıttık sizlere. Doğru olanı savunduk her zaman doğru olanın arkasında durduk. Görüyorum ki hemşehrilerimiz de bizlere inanmış, gönüllerine girebilmişiz ki bugün burada sizlerle birlikteyiz. Çok çalışacağız ve gönül belediyeciliği sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolda Bayındır’dan başlayarak tüm İzmir’e gönül belediyeciliğini anlatacağız.

Sizden biriyim öyle de kalacağım
Konuşmasının devamında yönetim anlayışında farklılık yaratmanın tek amacı olduğunu belirten Başkan Demirezen sözlerini şöyle tamamladı ‘’Yerel yönetim anlamında sizlere adil, ulaşılabilir, şeffaf, toplumun her kesimini kucaklayan, halkla iç içe bir belediyecilik vaat ediyorum. Bu ne demek eğer kabul ederseniz. Ben canla başla sizin sarı çocuğunuz olacağım. İsteyen bana başkanım der, isteyen kardeşim der, ağabeyim der, isteyen sarı çocuk der. Hiç fark etmez ama ben Bayındır’ın evladıyım, sizden biriyim Allah’ın izniyle de öyle kalacağım.’’