BAŞKAN DEMİREZEN PERSONEL İLE BAYRAMLAŞTI

Belediye Başkanı Uğur Demirezen bayramlaşma programında tüm birimlerde çalışan Belediye personeli ile tek tek bayramlaştı.

Kurban Bayramı öncesinde son iş gününde Yahya Kerim Onart Kültür Merkezinde düzenlenen bayramlaşma programına Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Başkan Yardımcısı Osman Kadan ve Belediye Meclis üyeleri katıldı. Yahya Kerim Onart Kültür Merkezindeki bayramlaşma programında konuşan Başkan Uğur Demirezen; ‘‘4 aylık süre içerisinde İlçemiz için gösterdikleri özverili çalışmalar için mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Birlikte daha iyi ve güzel projeler gerçekleştireceğimize inanıyorum. Bütün çalışma arkadaşlarımın ve ailelerinin Kurban Bayramı’nı en içten duygularım ile kutlar; sağlık mutluluk ve barış dolu günler dilerim” dedi.